yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval düzenıyoruz.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek üzere örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına niye olan esinti temizışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan faik başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve akla yatkın yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı ötekisi hareketlidir. Mıhlı kanada madun üst sürgü ve arka dal uygulandığı gibi, amudi ürkü amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha lüks insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Umumi amacı insanların binayı beis kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin hileır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince muayyen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Hiç suizan nanay ki yangın felaketi, yıl süresince dirilik kaybına münasebet olan en büyük etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça endamsız bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de esrar yitirilmesine sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle bile etkili bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve emtia kaybı geriış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha çarliston malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçün olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan yufka kullanılabilir. Bu şekilde Yangın Çıkış Kapısı bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara keşfetmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Mono blok gövde bünyesı kanat sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page